Tarieven

Ik geef bij verschillende yogastudio’s les. Groepslessen zijn natuurlijk heel fijn maar je moet de aandacht van de docent wel delen met iedereen die in de les staat.

Je kunt bij mij yoga volgen in Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Heeze en Nuenen.

Een privé yogasessie kan fijn zijn als je behoefte hebt aan wat meer persoonlijke aandacht. Een privéles kan ook volledig naar jouw wensen en behoeften worden aangepast. Je hoeft er de deur zelfs niet voor uit want ik kom gewoon bij je thuis zodat je in je eigen omgeving van de les kunt genieten. Als je liever privéles hebt op een andere locatie dan kan dat natuurlijk ook.  Huur van een ruimte zijn voor eigen kosten.

Tegenwoordig is er bij bedrijven aandacht voor een gezonde werkomgeving en fysiek en mentaal gezonde werknemers. Yoga vermindert spanning en stress en draagt bij aan het welzijn van een werknemer. Het kan het ziekteverzuim en de daarmee gepaard gaande kosten verlagen. Vaak hebben bedrijven een ruimte over die kan functioneren als yogaruimte waardoor een les op locatie gegeven kan worden. Mocht dat niet het geval zijn dan kan Yoga Via voor een andere locatie zorgen.

11
11

Privéles 60 minuten

1 persoon € 52,-
2 personen € 67,-
3 personen € 82,-

11

Pakket 5 privélessen

Per persoon € 225,-

11

Bedrijfsyoga 60 minuten

€ 150,- excl. BTW

Alle tarieven zijn gebaseerd op een afstand van 10 km vanaf het centrum van Geldrop. Als de les verder dan 10 km van centrum Geldrop plaatsvindt dan zullen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.